Dagens lunch serveras 11.30 – 14.30.
Pris för Veckans fiskrätt, Veckans husman och Veckans vegetariska rätt 239:-
inkl salladsbuffé, hembakat lingonbröd, surdegsbröd samt kaffe och kaka.
Vi serverar även affärslunch.
Pankostekt rödtungafilé serveras med smörstekta champinjoner med salladslök och handskalade räkor, dillkokt potatis, krämig romsås, sallad på dill- och röd ängsyra, hyvlad gurka och rädisa samt citron
Veckans husman
Citron- och örtgriljerad karré från Ugglarp serveras med potatispuré, gräddkokt skogssvamp med persilja och gräslök, timjan- och honungsrostade rotfrukter, röd vinbärsgelé samt örtsallad
Veckans vegetariska rätt
Örtbakad aubergine fylld med mozzarella serveras med pärl couscous, basilkadoftande tomatsås med vitt vin, chili och vitlök, lagrad parmesan, pocherad broccolisparris samt örtsallad med rödängsyra, granatäpple och surdegscrumble
Veckans affärslunch
Förrätt
Skagen på handskalade räkor toppad med löjrom och picklad rödlök, serveras på danskt rågbröd samt dillvinaigrette och krispig örtsallad
Varmrätt
Vitvinpocherad hälleflundra och friterad torskkind serveras med skaldjurskroketter smaksatta med färska örter och Gammel knas ost, smörstekt blandad höstsvamp med spenat, persilja och salladslök samt beurre blanc med löjrom och forellrom
Dessert
Blåbärscheesecake på digestivebotten serveras med blåbärscoulis, vanilj- och citronglass med crême fraiche, minimaränger med lime samt färska blåbär och björnbär
3 rätter 895:-
Husets seglarrätter
Kalixlöjrom
Serveras på frasig råraka med vispad smetana, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill 395:-
Smörstekt torskrygg
Serveras med handskalade räkor, brynt smör samt färskriven pepparrot och dillkokt potatis 395:-
Vitvinpocherad hälleflundra
Serveras med sandefjordsås med krondill och citron, råstekt hummer, vinkokta knivmusslor potatispuré smaksatt med färsk tryffel och citron, samt ångade höstprimörer 535:-
Värdshusets fiskgratäng
Serveras med dagens fiskfångst, handskalade räkor, vinkokta blåmusslor, gratinerad duchessepotatis, krämig vitvinsås, citron och dill 295:-
Fisk- och Skaldjurssoppa
Serveras med dagens fiskfångst, handskalade räkor samt prästostkräm 295:-
Romansallad blandad med vår hemlagade caesardressing, hyvlad parmesan, brödkrutonger samt örtstekt gårdskyckling och bacon.
295:- med kyckling
315:- med räkor
Räkfrossa
Med handskalade räkor serveras på rågbröd med dillmajonnäs, ägg och sallad 295:-
Här kan du smidigt boka bord online för dig och ditt sällskap. Finns det inte plats under de datum ni önskar? Ring oss på 031-29 20 60 eller skicka ett mail till info@langedragvardshus.se
Fel: Kontaktformulär hittades inte.
Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler, eller är det mindre än 1,5 timmar tills ni vill besöka oss? Då blir vi glada om du istället slår en signal till oss för bordsbokning på 031-292060.