Bröllopsmeny
Vårt bröllopserbjudande inkluderar: Mousserande välkomstdrink, förrätt, varmrätt och dessert, ½ husets vita eller röda vin per person, kaffe, hyra lokal, linne och servering, uppdukning av matsal, städning.
För bokning av bröllopsfest i egen festlokal min. debitering 60 personer. Pris per person: 1.695:- ( 2026 ).
Förrätter
|
Skagenröra på hembakt rågbröd Serveras med en krispig örtsallad, picklad rödlök samt löjroms- och dillvinaigrette |
|
|
Pankofriterade pilgrimsmusslor Serveras med en sallad på avokado, mango, chili och lime, grillad grön sparris, kräm på ramslök och citron, rökt forellrom och saltrostade pumpakärnor |
|
|
Oxfilécarpaccio Serveras med tryffel- och parmesankräm, saltrostade pinjenötter, semitorkade körsbärstomater och ruccolasallad |
|
|
Konjaksdoftande hummerbisque Serveras med skaldjurstartar på hummer och havskräfta, västerbottenost toast, grönolja samt shisokrasse |
Varmrätter
|
Halstrad torskrygg Serveras med potatiskroketter smaksatta med ramslök, västerbottenost och krabba från Bohuslän, saltbakad blomkålsparris, långbakad selleri, tomatconfit, ostronemulsion med färska örter samt Sandefjordsås med dill och löjrom |
|
|
Vitvinspocherad hälleflundrafilé Serveras med mandelpotatiskräm smaksatt med lagrad parmesan, färsk tryffel och gräslök, smörad hummerbuljong med krondill och konjak, broccolisparris stekt med brynt smör och soya samt citron- och honungsglaserade gulbetor |
|
|
Ört- och honungsstekt majskyckling från Bjäre Serveras med tryffel- och svamprisotto smaksatt med torr sherry, lagrad parmesan, citron och färska örter, tomatviarge, grillad kungsmussling samt rostad minipaprika fylld med chili, vitlök och färskost |
|
|
Örtstekt hängmörad oxfilé Serveras med potatis- och persiljerot-terrine smaksatt med citron, timjan och parmesan, grillade säsongsprimörer mustig konjak- och pepparsås samt sallad på blandade skott med krispig lök |
Desserter
|
Jordgubbsparfait Serveras med madeleinekaka, färska jordgubbar, sorbet på citronverbena och mandelflarn |
|
|
Crême brulé Med smak av tahitivanilj serveras med färska bär, marmorerat chokladflarn och smultronsorbet |
|
|
Saltbrownie med macadamianötter och mörk chokladfudge Serveras med hallonsorbet, citronmaränger, färska hallon, chokladspiral och citronmeliss |
|
|
Citron- och yoghurtpannacotta Serveras med jordgubbsorbet, flädercurd, flädermaräng samt och citroncrunch |
