Konferens

Värdshuset har ett unikt läge vid havet med fantastiskt vacker utsikt över Göteborgs skärgård bara några minuter från centrala Göteborg.  Vår konferensavdelning omfattar konferenslokaler, med plats för upp till 150 personer i den största kongresslokalen, fullt utrustade med projektor, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Bredband finns i alla lokaler, och tillgång till annan teknisk utrustning efter önskemål.

Inspirationen ligger alltid i luften på Långedrag, och vårt unika läge vid havet gör att vi kan erbjuda ett flertal kringaktiviteter tillsammans med våra samarbetspartners, med havsanknytning som kappseglingar (matchrace), snabba eller långsamma båtturer, fisketur m.m. Vi har stor erfarenhet av att arrangera konferenser – skicka en förfrågan så skapar vi den perfekta konferensen för just er.

"Vi hade jättetrevlig konferensmiddag på er restaurang ikväll! En enastående kulinarisk upplevelse, som var mycket uppskattad av alla gästerna. Det var även en fantastisk service!"

- Carine T

"Har varit här på konferens med jobbet och tyckte anläggningen kändes fräsch och ljus. Mycket god mat och trevlig och serviceminded personal."

- Amanda & Sara

"Suverän mat och miljö för en intensiv endagskonferens med jobbet! Kort men intensivt med andra ord för en stockholmare men kommer gärna tillbaka."

- Hannele J

Konferens Heldag

Inkluderar konferenslokal,
Fm-kaffe med frukostbuffé,
Lunch inkl. lunchdryck,
Em-kaffe och kaka.
I samtliga lokaler finns datorprojektor, trådlöst internet, whiteboard, blädderblock, m.m
Pris: 795:- exkl. moms pp
(Min debitering 5 personer.)
För avbokning, se villkor

Skicka förfrågan

Konferens Halvdag

Inkluderar konferenslokal,
Kaffe & kaka alternativt frukostbuffe,
Lunch inkl. lunchdryck,
I samtliga lokaler finns datorprojektor, trådlöst internet, whiteboard, blädderblock, m.m
Pris: 695:- exkl. moms pp
(Min debitering 5 personer.)
För avbokning, se villkor

Skicka förfrågan

Galleri

Öppettider:

Vardagar
Öppet från kl 11.30

Helger
Öppet från kl 12:00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Tel: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se