Sällskapsmenyer
Specialkomponerade menyer anpassade för 8 personer eller fler.
Samtliga i sällskapet måste enas kring EN utav menyerna. Detta för att ge er bästa möjliga restaurangupplevelse.
Vi behöver ha er beställning tre dagar innan aktuellt datum.
Meny 1. 695:-
Värdshusets hummersoppa
Serveras med handskalade räkor, vinkokta blåmusslor från Bohuslän samt prästostkräm och gratinerat vitlöksbröd
Vitvinspocherad kummelfilé
Serveras med färskpotatisecrassé smaksatt med citron och färska örter, smörkokt sparris från Gotland samt Sandefjordsås med forellrom, dill och gräslök samt örtsallad med hyvlade rädisor
Crême Brulé
med smak av tahitivanilj serveras med smultronsorbet, färska sommarbär samt smultronmacarones
Meny 2. 895:-
Skagen
på handskalade räkor toppad med löjrom och picklad rödlök serveras på danskt rågbröd samt dillvinaigrette och krispig örtsallad
Torskrygg
Smörstekt torskrygg serveras med sauté på sommarkål, sparris, knipplök och röd mangold, krossad färskpotatis med citron, ramslök och körvel, skaldjurs beurre blanc samt örtsallad med riven pepparrot, krabba och svarvad morot
Jordgubbscheesecake
Serveras med jordgubbsorbet med mynta, jordgubb- och rabarberkompott samt minimaränger och flädercurd
Meny 3. 995:-
Kalixlöjrom
Serveras på smörstekt toast med vispad gräddfil, hackad rödlök och gräslök samt citron och dill
Oxfilé
Örtstekt svensk hängmörad oxfilé serveras med frasig potatiskrokett smaksatt med tryffelpecorino och färska örter, murkelsås med krispig pancetta och sommarlök, grillad grön sparris samt puré på nässlor och romanesco
Passionsfrukt tartelette
Tartelette fylld med passionsfrukt och vit chokladganache bränd med italiensk maräng serveras med mjölkchokladglass, färsk passionfrukt, marmorerat chokladflarn samt fudgefyllda hallon