Sällskapsmenyer
Specialkomponerade menyer anpassade för 8 personer eller fler.
Samtliga i sällskapet måste enas kring EN utav menyerna. Detta för att ge er bästa möjliga restaurangupplevelse.
Vi behöver ha er beställning tre dagar innan aktuellt datum.
Meny 1. 815:-
Vit AAA sparris
Serveras med hollandaise på brynt smör, syrligt äpple och färskriven pepparrot samt
blandad örtsallad med färsk tryffel och krispig lök
Majskyckling
Ört- och honungsstekt majskyckling från Bjäre serveras med tryffel- och svamprisotto
smaksatt med torr sherry, lagrad parmesan, citron och färska örter, tomatvierge, grillad kungsmussling samt rostad minipaprika fylld med chili, vitlök och färskost
Chokladbakelse
Serveras med vaniljglass, jordgubbsalsa med basilika och lime, dulce de leche,
kanderade marconimandlar samt chokladspiral
Meny 2. 875:-
Skagen
på handskalade räkor toppad med löjrom och picklad rödlök serveras på Danskt rågbröd samt dillvinaigrette och krispig örtsallad
Halstrad torskrygg
Serveras med potatiskroketter smaksatta med ramslök med västerbottenost, saltbakad blomkålsparris, långbakad selleri, tomatconfit, ostronemulsion med färska örter samt Sandefjordsås med dill och löjrom
Crême brulé
med smak av tahitivanilj, serveras med sommarbär, smultronsorbet och marmorerat chokladflarn
Meny 3. 995:-
Kalixlöjrom
Serveras på frasig råraka med vispad smetana, hackad rödlök och gräslök samt
citron och dill
Oxfilé
Örtstekt hängmörad oxfilé serveras med potatis- och persiljerot-terrine smaksatt med
citron, timjan och parmesan, grillade säsongsprimörer, mustig konjak- och pepparsås samt sallad på blandade skott med krispig lök
Jordgubbsemifreddo
Jordgubbsemifreddo serveras på madeleinekaka med vaniljkokt rabarber, citron- och
flädercurd, jordgubb- och rabarbersorbet samt krossad kolakaka
Bordsbokning
Via knappen nedan, på telefonnummer 031-29 20 60 eller info@langedragvardshus.se
Varmt välkomna!