Brunch/After Work – Lördag & söndag från 12.00 – 15.00
Fredag After Work från 15.30
Brunch serveras varje lördag och söndag 12.00 -15.00
Varför inte starta med något gott att dricka!
Bach Extrisimo, Cava 130:-
Moët & Chandon, Champagne 195:-
Mimosa: Cava & apelsinjuice 150:-
Bloody Mary 175:-
Smörrebröd
Ägg Benedict
Serveras på grillat surdegsbröd med bacon, pocherat ägg, hollandaisesås och dansk krasse
159:-
Friterad Rödspättafilé
Serveras på rågbröd med Dansk remouladsås, citron och sallad på dill & hyvlad rädisa
169:-
Kallrökt lax
Serveras på rågbröd med avocado, pocherat ägg, samt pepparrotskräm
179:-
Rostbiff
Serveras på rågbröd med Dansk remouladsås, rostad lök samt körsbärstomat och persilja
169:-
Handskalade räkor
Serveras på rågbröd med ägg, dillmajonnäs samt citron och dill
179:-
Bookmaker Sandwich
Stekt Entrecôte serveras på grillat surdegsbröd med krispig sallad, isad silverlök, krämig dijonnaise toppad med färskriven pepparrot och rå äggula
225:-
Våfflor
Nygräddad våffla
Serveras med noisettesås, färska bär och vaniljglass
95:-
Nygräddad våffla
Serveras med sylt, grädde och färska bär
95:-
Dryckesrekommendation
Hönö lager 33 cl 95:-/flaska
Gustave Lorenz Riesling 165:-/glas
Snaps 120:- /4 cl
Ship full of IPA (alkoholfri) 58:-/flaska
Flein Sauvignon Blanc (alkoholfri) 120:-/glas