Förrätter
Skagenröra på hembakt rågbröd
serveras med en krispig örtsallad, picklad rödlök samt löjroms- och dillvinaigrette
Sotad fröjalax och kungskrabba
serveras med fänkålscrudité, granatäpple, soyaemulsion samt friterad schalottenlök
Oxfilécarpaccio
serveras med tryffel- och parmesankräm, saltrostade pinjenötter, semitorkade körsbärstomater och ruccolasallad
Konjaksdoftande hummerbisque
serveras med friterade pilgrimsmusslor, potatiskrutong, len morotspuré och blandad krasse
Varmrätter
Halstrad torskrygg
serveras med potatiskroketter med hummer och västerbottenost, spetskål brässerad i brynt hummersmör, vitvinsås med färska örter, forellrom samt örtsallad med krabba och hyvlad fänkål
Vitvinspocherad hälleflundrafilé
serveras med smör- och citronpocherad vit och grön sparris, löjroms- beurre blanc med dill och gräslök, potatispuré samt krispig örtsallad
Bergtunga fylld med citron och örter
serveras med kräftviarge, havskräfta, potatis- och selleri ecrassé smaksatt med dill och gräslök samt säsongens primörer
Helstekt oxfilé
serveras med potatisterrine med spenat, puré på rostad jordärtskocka, grillad sparris samt smörad dragon- och sherrysky
Desserter
Jordgubbsparfait
serveras med madeleinekaka, färska jordgubbar, sorbet på citronverbena och mandelflarn
Crême brulé med smak av tahitivanilj
serveras med färska bär, marinerat chokladflarn och hallonsorbet
Saltbrownie med macadamianötter och mörk chokladfudge
serveras med hallonsorbet, citronmaränger, färska hallon, chokladspiral och citronmeliss
Citron- och yoghurtpannacotta
serveras med flädercurd, flädermaräng samt jordgubbsorbet och citroncrunch
Vårt bröllopserbjudande inkluderar:
Mousserande välkomstdrink, förrätt, varmrätt och dessert, ½ husets vita eller röda vin per person, kaffe, hyra lokal, linne och servering, uppdukning av matsal, städning.
För bokning av bröllopsfest i egen festlokal min. debitering 60 personer
Pris per person: 1.595:- ( 2023 ).
För avbokning, se villkor