Fars Dag Meny

Förrätter

Kryddsotad fröjalax

serveras med laxrom, tempurafriterade grönsaker, sötstark soyavinaigrette med melon, gurka, chili och lime, hyvlad champinjon och rädisa samt kryddkrasse och krispig lotusrot

Alternativt

Skagen

Serveras på rågbröd toppad med löjrom och picklad rödlök samt dillvinaigrette och krispig örtsallad

 

Varmrätter

Västerbottenostbakad piggvarsfilé

serveras med smörstekt blandad höstsvamp med persilja och gräslök, duchessepotatis samt piggvarsås med forellrom smaksatt med krondill och äpple

Alternativt

Örtstekt oxfilé tournedos

serveras med potatiskrutong smaksatt med timjan och citron, gräddkokta kantareller med bondbönor persilja och gräslök, palsternackapuré och päronchutney

 

Desserter

Saltbrownie

med rostade hasselnötter och hasselnötfudge serveras med citron- och vaniljkokt päron, päroncurd samt hemgjord vaniljglass

Alternativt

Crême brulè

med smak av tahitivanilj serveras med mini blåbärs cupcake, blåbärsglass samt vaniljkokta blåbär

 

Menypris: 745:-

Öppettider

Måndag – fredag:

Öppet hela dagen och kvällen från 11:30

Lördag – söndag:

Öppet hela dagen och kvällen från 12:00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Tel: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se