Företagsevent

Företagsfest? Inspirationsdag? Produktlansering? Bolagsstämma?

Välkommen till havet!

Vi tar ditt företag till en miljö där inspiration är oundviklig – med panoramavy över skärgården, rymliga ytor med alla förutsättningar för goda möten i kombination med en förstklassig meny.

Om ni önskar så hjälper vi gärna till med havsanknutna kringarrangemang som exempelvis båttransporter, båtturer på havet, segling eller om ni vill utnyttja vårt kontaktnät gällande bra musikunderhållning.

"Ville bara skicka ett stort tack för fint anordnat event för oss här på PowerCell! Maten var superb, servicen perfekt och det blev hur bra som helst med vår placering i restaurangen."

- PowerCell

"Tusen tack för en fantastiskt lyckad fest hos er! Det var verkligen uppskattat. Risken finns att vi kommer tillbaka vid flera tillfällen!"

- Deloitte

Företag

Långedrag Värdshus är den perfekta platsen för företagsarrangemang av olika slag. Företagsfest, kick-off, seminarium, produktlansering, event etc. Vår vackra restaurang med stora panoramafönster ut mot havet är helt unik. Endast 10 – 15 min från centrala Göteborg.

Skicka förfrågan

Mer information

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skapa ett härligt festarrangemang, eller en inspirerande heldag för dig och ditt företag? Skicka en förfrågan eller kontakta oss direkt:

Mail: info@langedragvardshus.se
Telefon: 031-29 20 60

Galleri

Öppettider

Måndag – fredag:

Öppet hela dagen och kvällen från 11:30

Lördag – söndag:

Öppet hela dagen och kvällen från 12:00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Tel: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se