Välkommen till havet.

Restaurang - Konferens - Fest

Vi gränsar till havet, Göteborg och paradiset.

Med ett läge som vårt är det svårt att inte inspireras - Den friska luften från kusten, pulsen från Göteborg ett stenkast bort och en utsikt som inte finns någon annan stans. Vad du än önskar att göra till något extra - middagen med vänner, företagsfesten, bröllopsjubiléet eller konferensen - så erbjuder Långedrag Värdshus en upplevelse av högsta kvalitet.

Reservation

Bröllop

Västkustens vackraste plats för bröllopsfesten - Långedrag Värdshus i Göteborg! Ta välkomstdrinken på den privata terrassen vid havet, och gå sedan in i den vackert dekorerade festvåningen för att avnjuta en underbar middag.

Read More

Konferens

Med Göteborg på cykelavstånd, och havet ett stenkast bort, erbjuder vi det bästa av båda världar för er konferens. Vår konferensavdelning omfattar konferenslokaler, med plats för upp till 150 personer i den största kongresslokalen, fullt utrustade med projektor, blädderblock, whiteboard, block och pennor. Bredband finns i alla lokaler, och tillgång till annan teknisk utrustning efter önskemål.

Read More

Arrangemang

Långedrag Värdshus är den perfekta platsen för arrangemang av olika slag. Bröllopsfesten, födelsedagskalaset, släktmiddagen eller vad du än önskar. Vår vackra festvåning med stora panoramafönster ut mot havet är helt unik, med utsikt över Göteborgs skärgård och endast 15 minuter från centrala Göteborg.

Read More

Book your table

Opening hours:

Monday - Friday:

Open all day and all evening from 11.30

Saturday - Sunday:

Open all day and all evening from 12.00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Phone: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se