Bröllop

Västkustens vackraste plats för bröllopsfesten – Långedrag Värdshus i Göteborg!

Ta välkomstdrinken på den privata terrassen vid havet, och gå sedan in i den vackert dekorerade festvåningen för att avnjuta en underbar middag.

Förutom en fantastisk miljö med havsutsikt kan vi erbjuda en personlig och varm atmosfär i kombination med mycket god mat och vänlig service. Vi har stor erfarenhet av att arrangera bröllop och vi kombinerar med glädje dina egna idéer och önskemål med våra förslag. Vi kan också hjälpa dig med arrangemang som levande musik, DJ, båttransport med mera.

Kontakta oss

"Ett innerligt TACK för en alldeles magisk dag hos er! TACK för underbart god mat, och fantastisk service, världsklass rakt igenom. Vi är så tacksamma, lyckliga och nöjda. Hälsa all fantastisk personal! Varma hälsningar"

- Charlotta & Christian

"Fantastiskt fin å romantisk ställe! Vi valde att ha bröllops fest/middag just här! Vinter 2014 valde vi julbord till alla våra gäster. Mysigt vinterbröllop blev det!"

- Kajsa A

"Den 5 maj va det lillasysters bröllop... det firades på Långedrag Värdshus... Helt grymt bra personal och maten va hur bra som helst... Det kommer att bli återbesök"

- Kalle L

"Att få ha vårt bröllopsfirande hos er var för oss ett självklart val. Ändå så blev det så mycket bättre än vad vi hade drömt om! Stort tack för allt! Vi ses snart igen!"

- Elin & Susanne

Bröllopsfest

Mousserande välkomstdrink, förrätt, varmrätt och dessert,
halv flaska husets vita eller röda vin per person, kaffe, hyra lokal, linne och servering, uppdukning av matsal, städning.
1.395:- per person

Se Meny

Bröllopsfest på Långedrag!
För mer information och bokning hör av er till oss.

Kontakta oss

Bröllopsgalleri

Öppettider

Måndag – fredag:

Öppet hela dagen och kvällen från 11:30

Lördag – söndag:

Öppet hela dagen och kvällen från 12:00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Tel: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se