Bröllop

Västkustens vackraste plats för bröllopsfesten – Långedrag Värdshus i Göteborg!

Ta välkomstdrinken på den privata terrassen vid havet, och gå sedan in i den vackert dekorerade festvåningen för att avnjuta en underbar middag.

Förutom en fantastisk miljö med havsutsikt kan vi erbjuda en personlig och varm atmosfär i kombination med mycket god mat och vänlig service. Vi har stor erfarenhet av att arrangera bröllop och vi kombinerar med glädje dina egna idéer och önskemål med våra förslag. Vi kan också hjälpa dig med arrangemang som levande musik, DJ, båttransport med mera.

Kontakta oss

"Fantastiskt fin å romantisk ställe! Vi valde att ha bröllops fest/middag just här! Vinter 2014 valde vi julbord till alla våra gäster. Mysigt vinterbröllop blev det!"

- Kajsa A

"Den 5 maj va det lillasysters bröllop... det firades på Långedrag Värdshus... Helt grymt bra personal och maten va hur bra som helst... Det kommer att bli återbesök"

- Kalle L

"Vi vill bara tacka för att ni har varit så fantastiska och vi är så glada att vi valde att ha vår bröllopsfest hos er! Maten, lokalen, servicen och känslan som ni skapade var i toppklass och den uppskattades stort av oss och alla gäster. Vi kunde inte fått en bättre dag. Tusen tusen tack och på återseende!"

- Sofia & Jonas H

Bröllopsfest

Mousserande välkomstdrink, förrätt, varmrätt och dessert,
halv flaska husets vita eller röda vin per person, kaffe, hyra lokal, linne och servering, uppdukning av matsal, städning.
1.295:- per person

Se Meny

Bröllopsfest på Långedrag!
För mer information och bokning hör av er till oss.

Kontakta oss

Bröllopsgalleri

Öppettider

Måndag - Fredag:

Öppet för lunch 11:30-14:30 och öppet på kvällen från kl.17:00

Lördag - Söndag:

Öppet hela dagen och kvällen från kl.12.00

Långedrag Värdshus

Talattagatan 24, 426 76 Västra Frölunda

Tel: 031-29 20 60

info@langedragvardshus.se